Zomerkampje – Casa Blanca – het mini mini theater -2/7 tot 6/7

02/07/2018 10:00 - 06/07/2018 16:00 Theatergarage

Vakantiekamp: podiumplezier op kleuter- en begin van de lagere schoolmaat.

Welkom in het mini-mini theater! Welke artiest staat er vandaag op het podium? Duik in de verkleedkoffer en vermom je in de gekste personages. Steek je handen uit de mouwen en werk mee aan een leuk decor. Zing en dans de pannen van het dak! Het mini-mini theater is een heerlijk atelier rond het ontdekken van podiumplezier. Op het einde van de week presenteren we onze kunsten aan het publiek.

Deze editie nemen ze kinderen die na de vakantie naar het 1e of 2e leerjaar gaan mee op sleeptouw en dompelen ze hen een week lang onder in de podiumkunsten.

* Mini-mini theater van 10u-16u
* Opvang vooraf : vanaf 8u30
* Opvang achteraf: tot 17u

Als het mooi weer is, trekken we graag met de groep naar het park!

Max. 15 kinderen.

Docent: Sarah Beel

Sinds 2004 slingert het pad van Sarah en Barbara Beel langs culturele centra, erfgoedcellen, festivals, evenementen, musea, bibliotheken, scholen, steden, gemeenten en vooral veel kinderen in Vlaanderen en Brussel.

Ondertussen is Casa Blanca een stevig huis met een pak knowhow betreffende cultuureducatie en ook kunst- en erfgoedbeleving voor 4- tot 12-jarigen. Voor de realisatie van onze projecten werken we samen met een netwerk van creatieve, artistieke en educatieve experten.

Foto’s uit een eerdere editie in Ieper.

Ticket Type Price Cart
Zomerkampje – Casa Blanca – het mini mini theater 100,00

Verder lezen