Try-out nieuwe cd Neeka in het Nederlands.

14/12/2017 19:30 - 22:00 Theatergarage

Singer-songwriter Neeka – geboren als Ilse Goovaerts – maakt gelaagde pop, geworteld in de Amerikaanse folk- en rootsmuziek. Ze scoorde in het verleden gigantische hits met ‘Don’t hold me back’ (duet met Zita Swoon-frontman Stef Kamil Carlens) en ‘Butterfly’ en toerde door Europa met Hooverphonic. In al haar songs voel je invloeden van Joni Mitchell, Carole King en Joan Baez. Pure muziek die recht naar je hart gaat.
In de Theatergarage brengt ze nummers uit haar nieuwe Nederlandstalige cd. Ja, je leest het goed. Na 5 Engelstalige albums is ze klaar voor een nieuw Nederlandstalig avontuur. In 2012 schreef ze al het mooi gevoelige “Jij kent de Lijnen”, over schilder Raoul De Keyser. Het leverde haar toen veel airplay op bij Radio 1. Toch duurde het nog even eer de singer-songwriter verder overstag ging. Vele fans en collega’s vroegen het nochtans: “Wanneer doe jij nu eens iets in het Nederlands?” Wel, het is er dan toch van gekomen. Neeka komt in avant-avant première haar nieuwe songs aan u voorstellen!

Een proefrit voor ze in januari 2018 de studio induikt met ritmetandem Maarten Moesen-Jasper Hautekiet (Admiral Freebee, The Rhythm junks,…) en compagnon de route Roeland Vandemoortele (Too Tangled, Wim Opbrouck…..).

Verwacht u aan de vertrouwde Neeka topkwaliteit en warmte, maar dan in het Nederlands. Eindelijk!

Ticket Type Price Cart
Try-out Nieuwe CD - 14-12-2017 - 19:30 10,00

In winkelmand