Steven Gabriels – Ontroerend door bestemming (try-out)

21/04/2018 19:30 - 21:00 Theatergarage

Op een dag word je wakker en ben je 50.
Op die dag ben je even ver verwijderd van je 80ste als van je 20ste verjaardag. What the fuck ?!, denk je. Want in je hoofd ben je nog altijd maar 18.

Ontroerend door bestemming: een hilarische, meeslepende én ontroerende voorstelling over het voorbijgaan van de Tijd. En over het besef dat er voor elk van ons ergens in de verte een dag ligt die de laatste zal zijn. En dat uitgerekend die laatste dag maakt dat wij ontroeren in al wat we willen, al wat we kunnen en al wat we doen.

Steven Gabriels begon z’n comedycarrière in december 2005 en werd al snel een verzamelaar van ereplaatsen: Culture Comedy Award 2006, Humorologie en Camaretten Rotterdam 2007 en Comedy Casino Cup 2009. Zijn eerste avondvullende voorstelling ROOFING ging in première in het Fakkeltheater in Antwerpen op 13 november 2009 en werd in de pers op lovende kritieken onthaald. Sindsdien volgden de nog beter onthaalde show Kassei!, over zijn passie voor de wielerklassieker Parijs-Roubaix, en Steven Gabriels wint de Tour, die hij als stunt iedere dag speelde tijdens de 100ste Ronde van Franrijk. Momenteel toert hij door Vlaanderen en Nederland met zijn 4de avondvullende theatershow Een deur die plots open gaat…. Omdat een mens nooit uitverteld is, komt hij zijn nieuwste voorstelling Ontroerend door bestemming graag uitproberen op het warme publiek van de Theatergarage.

Ticket Type Price Cart
Steven Gabriels - Ontroerend door bestemming – 21-4-2018 – 19:30 8,00

In winkelmand