Cloudboy (8+) – met inleiding door hoofdrolspeler Daan Roofthooft

14/01/2018 15:00 - 16:30 Theatergarage

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Niilas moet –zeer tegen zijn zin– tijdens de zomervakantie naar het Hoge Noorden reizen waar zijn moeder en haar nieuwe gezin tussen de rendierherders wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà. Stilaan ontdekt hij zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Cloudboy is een Vlaamse jeugdfilm met een ontroerend verhaal, poëtische accenten en een bijzondere cinematografie. Ook de natuur (er werd gedraaid op diverse locaties in Scandinavië) speelt een belangrijke rol en de rendieren maken beslist indruk op de kijkers.

Hoofdrolspeler Daan Roofthooft woont de helft van zijn tijd in de Bouwhandelstraat, de straat van de Theatergarage. Speciaal voor deze zondagmiddag komt hij zelf langs en beantwoordt hij graag al je vragen. Na afloop trakteert de Theatergarage je op een warme afsluiter.

youtube

Ticket Type Price Cart
Cloudboy (8+) - 14-1-2018 – 15:00 5,009,00

Opties selecteren